کد خبر : 115824 تاریخ : 1404/2/11 - 13:43
استاندار همدان اعلام کرد تقویت حمل‌ونقل هوایی؛ اولویت مدیریت ارشد استان در همدان استاندار همدان با تاکید بر اینکه یکی از اولویت‌های ما در حال حاضر تقویت حمل و نقل هوایی استان است، گفت: امیدواریم با همکاری بخش خصوصی و تلاش برای تقویت زیرساخت‌ها، استان همدان به مقصدی مهم در حوزه‌های مختلف تبدیل شود و برکات این اقدامات به‌ویژه در زمینه‌های گردشگری و اقتصادی، به مردم استان بازگردد.

به گزارش استان‌سازان، حمید ملانوری‌شمسی، استاندار همدان در نشست با کارگزاران حج در استان همدان، ضمن تشریح برنامه‌های استان برای تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوایی، اظهار ‌کرد: یکی از اولویت‌های ما در حال حاضر تقویت حمل‌ونقل هوایی استان است؛ چرا که این اقدام علاوه بر پوشش‌دهی بهتر سفرهای حج، به‌طور کلی به تسهیل سفرهای داخلی و خارجی مردم کمک خواهد کرد.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه با توجه به نیازهای مردم، تلاش داریم تا پروازهای بیشتری به همدان اضافه شود، عنوان کرد: در این راستا، سازمان هواپیمایی کشوری همکاری خوبی داشته و برخی پروازها که پیشتر به‌طور موقتی از همدان خارج می‌شدند، اکنون در چارچوب برنامه‌های منظم این سازمان مجدد به زودی به همدان بازخواهند گشت.

وی با اشاره به اینکه این استان به‌عنوان یک مقصد گردشگری مهم و دارای ظرفیت‌های بی‌شمار است که باید از ورود هر نوع مسافر به استان استقبال کند، بیان کرد: طبیعی است که در مسیر توسعه، ممکن است با چالش‌هایی مواجه شویم، اما باید این مشکلات را با تدابیر مناسب مدیریت کنیم.

استاندار همدان با تأکید بر اهمیت بهره‌برداری بهینه از فرصت‌های موجود در سفرهای حج، خاطرنشان کرد: در کنار مسائل معنوی و زیارتی که در سفرهای حج وجود دارد باید از این فرصت‌ها برای پرداختن به موضوعات اجتماعی و اقتصادی نیز بهره برد.

وی ادامه داد: به معنای دیگر پروازهای حج فرصتی است که می‌تواند ذهنیت و رفتار افراد را به سمت توسعه معنوی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی سوق دهد؛ از این رو، باید در کنار پرداختن به مسائل معنوی و فرهنگی، به موضوعات مهمی مانند اقتصاد و معیشت مردم نیز پرداخته شود. این به معنای آن است که باید از هر فرصتی برای ارتقاء آگاهی و تفکر توسعه‌ای در افراد بهره ببریم.

ملانوری‌شمسی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه‌های مختلف، از جمله معادن، کشاورزی و گردشگری، تصریح کرد: استان همدان به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید گیاهان دارویی در کشور، دارای ۱۳۰۰ گونه گیاه دارویی است که ۲۵ نوع از آن‌ها تنها در این استان یافت می‌شود. همچنین، استان همدان با برخورداری از معادن غنی و تولید محصولات کشاورزی با کیفیت بالا، از پتانسیل بالایی برای رشد اقتصادی برخوردار است.

وی افزود: همچنین به‌عنوان پایتخت تمدن ایران شناخته می‌شود و این عنوان نه تنها به تاریخ و تمدن غنی این استان اشاره دارد، بلکه بیانگر ظرفیت‌های بزرگ آن در زمینه‌های مختلف است.

استاندار همدان با اشاره به اهمیت معرفی ظرفیت‌های استان همدان به دیگر استان‌ها و کشورهای خارجی، تاکید کرد: ما باید این ظرفیت‌ها را به درستی معرفی کرده و از آن‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی استفاده کنیم.

ملانوری‌شمسی اذعان داشت: تاکنون مذاکرات خوبی با فعالان بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خارجی انجام داده‌ایم و در حال برنامه‌ریزی برای ورود مهمانانی از کشورهای دیگر به استان در قالب هیئت‌های تجاری مختلف هستیم.

وی با تاکید بر اینکه توسعه استان همدان نیازمند همکاری همه‌جانبه است، یادآور شد: در این مسیر، ما به‌عنوان مسئولان و نمایندگان دولت باید نقش خود را ایفا کرده و از هر فرصت و موقعیتی برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان استفاده کنیم.

استاندار همدان گفت: ما امیدواریم با همکاری بخش خصوصی و تلاش برای تقویت زیرساخت‌ها، استان همدان به مقصدی مهم در حوزه‌های مختلف تبدیل شود و برکات این اقدامات به‌ویژه در زمینه‌های گردشگری و اقتصادی، به مردم استان بازگردد.

ملانوری‌شمسی اظهار کرد: در کنار این اقدامات توسعه‌ای، باید همواره به مسائل اجتماعی و فرهنگی توجه داشته باشیم برهمین اساس مسئله معیشت و اشتغال، به‌ویژه برای جوانان، از اولویت‌های ماست و در این راستا باید فرصت‌هایی ایجاد کنیم که مردم در کنار فعالیت‌های اقتصادی، به رفاه و آسایش دست یابند.