کد خبر : 115731 تاریخ : 1404/2/6 - 13:13
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل اعلام کرد حضور مدیران کل در جلسات شورای فنی الزامی است معاون امور عمرانی استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه حمایت تمام قد خود را از واگذاری پروژه‌ها به پیمانکاران و مشاوران استان اردبیل انجام می‌دهیم، گفت: حضور مدیران کل در جلسات شورای فنی الزامی است و به هیچ وجه نماینده یا معاونی را به جلسات اعزام نکنند.

به گزارش استان‌سازان، فرهاد سبحانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل در جلسه شورای فنی استان اردبیل، اظهار کرد: حضور مدیران کل در جلسات شورای فنی الزامی است و باید شخص مدیران کل در جلسات حاضر شده تا شاهد رسمیت یافتن این جلسات در بالاترین سطح برای تصمیم‌گیری در حوزه فنی و اجرایی باشیم.

سبحانی بیان کرد: تعداد اعضای اصلی جلسات شورای فنی استان هشت نفر است که مدیران کل آن باید در جلسات شخصا حضور پیدا کرده و به هیچ وجه نماینده یا معاونی را به جلسات اعزام نکنند.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت‌های پیمانکاری و مشاوره در سطح استان برای ارتقا به پایه یکم، عنوان کرد: قطعا امسال تلاش خواهیم کرد تا به تعداد شرکت‌های پایه یک و دو پیمانکاری و مشاوره افزوده شده و این شرکت‌ها در استان اردبیل بتوانند کارهای مهم و اساسی را انجام دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تاکید بر ضرورت تأمین سیمان مورد نیاز واحدهای عمرانی در فصل کاری، خاطرنشان کرد: به‌زودی جلسه‌ای را با حضور مدیرعامل کارخانه سیمان اردبیل و مسئولان صمت به همراه اعضای شورای فنی برگزار خواهیم کرد تا نحوه تأمین و توزیع سیمان مشخص شده و تا آن زمان کارخانه سیمان باید به تولید سیمان تیپ دو خود ادامه دهد.

سبحانی تصریح کرد: در کنار برگزاری جلسات کارشناسی و کمیته‌های فعال شورای فنی، ضروری است تا گزارشی از نحوه تولید بتن و آسفالت تهیه شده و مشکلات گذشته در این زمینه به سرعت برطرف شود.

وی حمایت همه‌جانبه خود را از شرکت‌های پیمانکاری و مشاوره بومی اعلام کرد و گفت: در کنار دادن امتیاز خاص به این پیمانکاران، ضروری است تا دستگاه‌های اجرایی در واگذاری پروژه‌ها به این شرکت‌ها حمایت همه‌جانبه را انجام دهند تا زمینه رشد و ارتقای آنها در سطوح بالاتر فراهم آید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت مشاوران در اجرای طرح‌های مختلف به ویژه طرح‌های ترافیکی، اظهار کرد: با هماهنگی نظام مهندسی قرار شد دو بحث در حوزه ساخت‌وساز جدی شود که موضوع اول رعایت مبحث ۱۹ در ساختمان‌سازی است که با توجه به ناترازی انرژی، ضروری است تا خانه‌های مردم با کمترین هزینه گرم شده و مورد مراقبت قرار گیرد.

سبحانی مشکل دوم را اجرای نماهای ناایمن در ساختمان‌ها دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد گسترش نماهای رومی و سنگی در شهر اردبیل هستیم در حالی که باید به تناسب موقعیت جغرافیایی نماهای متنوع استفاده شده و تنها استفاده از نماهای رومی و سنگی در ساختمان‌ها را شاهد نباشیم.

وی بیان کرد: ممنوعیت نماهای بی‌کیفیت به تصویب رسیده و در کنار آن بتن‌ریزی با جرثقیل در واحدهای احداثی ممنوع است و این امر باید از طریق پمپ و تجهیزات مناسب به انجام برسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل عنوان کرد: تمام تلاش ما در سال‌جاری بر این خواهد بود تا در کنار حمایت از توسعه کیفی ساخت‌وسازها، نظارت‌های خود را تقویت کرده تا پروژه‌های نیمه‌تمام به سرانجام رسیده و امکان استفاده از ظرفیت منابع ملی و استانی در تکمیل این پروژه‌ها فراهم آید.