به گزارش استانسازان، سیدمهران علمالهدایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان در گفتوگویی با تاکید بر لزوم توسعه پارک جزیره در بستر رودخانه کارون به عنوان یکی از مراکز تفریحی قدیمی اهواز، اظهار کرد: از حدود ۲۰ سال پیش یعنی سال ۱۳۸۴ توسط سازمان آب برق خوزستان، ساختوسازهایی در مجموعه پارک جزیره واقع در رودخانه کارون انجام و سازههایی ایجاد شد که عمده آنها مربوط به موزهای بود که قرار بود آنجا ساخته شود.
علمالهدایی بیان کرد: آن زمان با توجه به شرایط مهندسی رودخانه کارون و بررسی دورههای سیلاب، شمعکوبی انجام و کف جزیره بالا آمد و ساخت موزه شروع شد اما متأسفانه با گذشت ۲۰ سال هنوز این پروژه به پایان نرسیده است.
وی عنوان کرد: مساحت اولیه پارک جزیره حدود ۱۱ هکتار بود که در سالهای اخیر با توجه به افزایش رسوبات و تثبیت ساحل به صورت طبیعی، این مساحت به ۱۶ هکتار افزایش یافته است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به بازدید استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان ذیربط از پارک جزیره و ساختمان موزه آن، تصریح کرد: سازمان آب و برق خوزستان در سال ۸۴، طراحی کامل کاربریهای پارک جزیره و نقشه فاز دوم این جزیره شامل پارک و موزه را انجام داده بود و هماکنون هم این طرح برای بازنگری کلی با توجه به شرایط و نیازهای روز، توسط شهرداری اهواز در حال بررسی و تغییر است.
علمالهدایی در پاسخ به اینکه چه مواردی در طرح توسعه پارک جزیره دوباره بررسی میشوند؟، خاطرنشان کرد: در طرح توسعهای قبلی، ساحلسازیهای مختلف، ایجاد بازارچهها، رستورانها و دیگر کاربریهای گردشگری و رفاهی در مجموعه دیده شده است اما اکنون قرار است این موضوعها با طرح و نظر جدید بررسی شود.
وی ادامه داد: همچنین سرمایهگذاران جدیدی هم ایدههایی ارائه دادهاند و در حال بررسی این ایدهها هستیم و باید ببینیم آیا اجرای این این ایدهها امکانپذیر است یا نه.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: برای ساخت هتل در این جزیره نیز سازمان آب و برق خوزستان باید اعلام کند که این کار از نظر شرایط دسترسی به آب آشامیدنی، مشکلی ایجاد میکند یا نه.
علمالهدایی با اشاره به تعیین اعتبار مورد نیاز برای اجرای موزه در پارک جزیره، تصریح کرد: همچنین طبق دستور استاندار خوزستان مقرر شد عملیات اجرایی ساختمان موزه در زودترین زمان ممکن به پایان برسد و در این خصوص جلساتی با دستگاههای مختلف برگزار و وظایف بخشهای مختلف مشخص و مقرر شده است حداکثر تا پنج یا شش ماه آینده، عملیات اجرایی ساختمان موزه به پایان برسد و بهرهبرداری شود.