به گزارش استانسازان، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در جلسه شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو با قدردانی از تلاشهای مجموعه وزارت نیرو در سال گذشته، بر ضرورت مدیریت ناترازیها، تقویت زیرساختها و جلب مشارکت مردمی برای عبور از چالشهای موجود تأکید کرد.
معتمدیان با اشاره به چالشهای حوزه انرژی در نیمه دوم سال گذشته، اظهار کرد: تقریباً روزی نبود که جلسهای برای مدیریت چالشها نداشته باشیم و زحمات اصلی بر عهده همکاران پرتلاش وزارت نیرو بود که با وجود محدودیتها و سختیها، مدیریت قابل قبولی ارائه کردند.
وی با اشاره به ناترازیهای موجود در حوزههای مختلف، بیان کرد: ناترازیها نتیجه توسعه نامتوازن، بارگذاریهای جمعیتی و صنعتی بدون مطالعه و کمبود سرمایهگذاری در زمان مناسب است و این چالشها در استان تهران بهویژه نمود بیشتری دارد و میتواند در ابعاد گوناگون اثرگذار باشد.
استاندار تهران با تأکید بر لزوم مدیریت متمرکز و تعامل بین دستگاهها، عنوان کرد: برای خروج از این وضعیت، نیازمند هماهنگی بین دستگاهها و مشارکت مردم هستیم و تجربه موفق سال گذشته در کاهش دو درجهای دمای محیط و صرفهجویی روزانه ۵ میلیون مترمکعب مصرف گاز، نشاندهنده اهمیت ارتباط صادقانه با مردم و جلب مشارکت آنها است.
معتمدیان با اشاره به دغدغه عبور از پیک مصرف تابستان و چالش های زمستان، خاطرنشان کرد: باید با زبان علمی و کارشناسی با مردم و مسئولان ارتباط برقرار کنیم پویشهای اطلاعرسانی، تولید محتوای رسانهای و بهرهگیری از ظرفیت چهرههای اثرگذار مانند هنرمندان و ورزشکاران میتواند در این مسیر مؤثر باشد.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت زیرساختها، تصریح کرد: اعتبارات دولتی بهتنهایی پاسخگو نیست و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی و اجرای پروژههای کارشناسیشده ضروری است. همچنین صرفهجویی در مصرف، بهویژه در بخش خانگی و دستگاههای اجرایی، میتواند بخش قابلتوجهی از مشکلات را رفع کند.
استاندار تهران با اشاره به هوشمندسازی شهر، به عنوان یک فرصت استثنایی، گفت: هوشمندسازی ادارات، کارخانجات و مدیریت مصرف، انقلابی در مدیریت شهری ایجاد خواهد کرد، همچنین ساماندهی انشعابات غیرمجاز و اجرای الزامات پدافند غیرعامل باید با جدیت پیگیری شود.
معتمدیان خواستار تداوم جلسات هماهنگی، جلوگیری از موازیکاری و نظارت دقیق بر اجرای مصوبات شد و تأکید کرد: نقش استانداری در ایجاد هماهنگی و نظارت بر دستگاهها کلیدی است و باید با تلاش مضاعف، از تعدد تصمیمگیریها جلوگیری کنیم.