کد خبر : 115523 تاریخ : 1404/1/24 - 10:19
فرماندار ساری تاکید کرد لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در حوزه توسعه روستایی فرماندار ساری با اشاره به لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در حوزه توسعه روستایی، گفت: فرمانداری مرکز استان با تمام ظرفیت‌ها به دنبال آن است تا فرآیند توسعه و آبادانی روستاها با سرعت، دقت و اثربخشی بیشتری دنبال شود.

به گزارش استان‌سازان، محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری در نشست کمیته روستایی شهرستان ساری با اشاره به لحاظ کردن خط مشی و چارچوب‌های تعیین شده دولت چهاردهم در عدالت گستری، اظهار کرد: با توزیع عادلانه اعتبارات و امکانات می‌توان محرومیت‌های برجا مانده از گذشته در روستاهای شهرستان را از بین برد.

نوبخت بیان کرد: ساری با جمعیتی بالغ بر ۵۴۰ هزار نفر دارای ۶ بخش ،‌۶ شهر و ۴۰۰ روستا است که ظرفیت‌های خوبی در آن وجود دارد .

وی عنوان کرد: وجود ۸۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی،‌ ۲۲۰ هکتار جنگل ،‌۱۳ کیلومتر نوار ساحلی، تولید ۱۵۰ هزار تن برنج و ۶۰۰ هزار تن مرکبات،‌وجود ۹۶ قطعه آب بندان با ظرفیت آبگیری ۷۰ میلیون متر مکعب و استقرار چهار شهرک صنعتی با ۲۷۰ واحد صنعتی فعال بخشی از ظرفیت‌های شهرستان ساری در عرصه تولید و اشتغال است .

فرماندار ساری با اشاره به لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در حوزه توسعه روستایی، خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری نزدیک میان فرمانداری و سایر دستگاه‌های مرتبط، در کنار توجه و حمایت مستمر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مقوله توزیع عادلانه و هدفمند اعتبارات، می‌تواند زمینه‌ساز تحول چشمگیر در حوزه زیرساخت‌های روستایی و ارتقاء شاخص‌های توسعه‌ای در مناطق مختلف شهرستان شود.

نوبخت در خصوص اقدامات زیرساختی انجام شده در روستاهای ساری در سال گذشته، گفت: عملیات آسفالت معابر در ۶۳ روستای شهرستان انجام شد و اکنون اهالی این روستاها از زیرساخت مطلوب در حوزه بهره‌مند هستند .

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴ نیز نهضت خدمات‌رسانی در حوزه آسفالت روستایی با اولویت‌بندی کارشناسی‌شده، براساس نیاز مناطق و با لحاظ شاخص‌های محرومیت، دنبال خواهد شد و نتظار می‌رود با تداوم این رویکرد، شاهد ارتقاء کیفیت راه‌های روستایی، تسهیل دسترسی، کاهش مخاطرات جاده‌ای و بهبود زیست‌پذیری در مناطق روستایی باشیم.

فرماندار ساری با تاکید بر اینکه مشی حرکت مسئولان در شهرستان ساری بر عدالت در توزیع خدمات و امکانات است، بیان کرد: فرمانداری مرکز استان با تمام ظرفیت‌ها به دنبال آن است تا فرایند توسعه و آبادانی روستاها با سرعت، دقت و اثربخشی بیشتری دنبال شود.