کد خبر : 115419 تاریخ : ۱۴۰۴/۱/۱۸ - 13:08
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران مطرح کرد رشد اشتغال ۷.۴ درصدی در استان تهران محقق می‌شود معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر اینکه با برنامه‌های دقیق و کاربردی، رشد اشتغال ۷.۴ درصدی در استان تهران محقق می‌شود، گفت: تأکید ما به همه دستگاه‌های اجرایی این است که از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری کنند و در عوض با تمام ظرفیت از افزایش بهره‌وری و توسعه این واحدها حمایت شود.

به گزارش استان‌سازان، حشمت‌الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان اسلامشهر با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی در استان تهران نباید تعطیل شود، اظهار کرد: تأکید ما به همه دستگاه‌های اجرایی این است که از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری کنند و در عوض با تمام ظرفیت از افزایش بهره‌وری و توسعه این واحدها حمایت شود.

عسگری با اشاره به اینکه با هدف‌گذاری و تدوین برنامه‌های دقیق و کاربردی برای سال جاری و آینده که در آن، تحقق رشد اشتغال ۷.۴ درصدی در استان تهران محقق می‌شود، بیان کرد: ۶ درصد از رشد ۷.۴ درصدی مورد نظر، باید از طریق بهره‌برداری بهتر از ظرفیت خالی صنایع محقق شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در بسیاری از واحدهای صنعتی، امکانات، نیروی انسانی و ظرفیت فنی لازم برای ارتقا وجود دارد، اضافه کرد: در جلسات متعدد، سعی کردیم نگاه مشترک مدیریتی در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری در سطح استان شکل گیرد و این همدلی موجود می‌تواند بزرگ‌ترین پشتوانه برای رونق تولید باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به تأمین مالی واحدهای تولیدی، عنوان کرد: برنامه‌هایی برای تأمین سرمایه در گردش، تأمین ارز و همچنین همکاری شهرداری‌ها در توسعه ساخت‌وسازهای صنعتی تدارک دیده‌ایم و تمرکز ما بیشتر بر افزایش بهره‌وری واحدهای موجود و احیای واحدهای راکد بوده نه صرفاً سرمایه‌گذاری جدید است.

عسگری درباره شهرک‌های صنعتی، خاطرنشان کرد: تعیین‌تکلیف لکه‌های صنعتی و رسیدن ۳۸ شهرک صنعتی استان به مرحله بهره‌برداری تا پایان سال، از دیگر برنامه‌های کلیدی استان است تا از این محل تعهد اشتغال بالای ۱۰۰ هزار نفری قابل تحقق خواهد بود.

وی تصریح کرد: امروز از دو واحد مهم در اسلامشهر بازدید کردیم؛ یکی شرکت تولید انواع موتور الکتروژن که در حال راه‌اندازی خط تولید جدید با سرمایه ۵ میلیون دلاری است و دیگری مجموعه تولید نان صنعتی که با چشم‌انداز تأمین بخشی از نیاز نان کشور فعالیت می‌کند.

این مقام مسسول با اشاره به برخی مشکلات واحدهای بازدیدشده، یادآور شد: موضوعاتی مانند تعرفه واردات، تأمین ارز، مجوز ساخت‌وساز و توسعه فضای تولیدی مطرح شد که با همکاری دستگاه‌های مربوطه، تصمیمات مناسبی برای حل آن‌ها گرفته شد.