کد خبر : 115416 تاریخ : ۱۴۰۴/۱/۱۸ - 12:15
استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد لزوم حمایت تمامی مدیران بخش خصوصی و دولتی برای برگزاری نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همه مدیران از بخش خصوصی برای برگزاری نمایشگاه مشترک توانمندی و سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در خراسان جنوبی باید حمایت کنند، گفت: تلاش شود تا ۳۸ درصد صادرات از بازارچه ماهیرود به افغانستان به ۵۰ درصد افزایش یابد و در بازارچه ماهیرود اولویت برای به کارگیری نیرو با اهالی خود آن منطقه است.

به گزارش استان‌سازان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی در نخستین جلسه کارگروه توسعه صادرات استان که با سه دستور کار برگزار شد، اظهار کرد: همه مدیران از بخش خصوصی برای برگزاری نمایشگاه مشترک توانمندی و سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در خراسان جنوبی باید حمایت کنند تا در حاشیه برپایی این نمایشگاه بتوانیم پتانسیل‌های استان را به خوبی معرفی کنیم.

هاشمی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه باید در شأن جمهوری اسلامی ایران برگزار شود، بیان کرد: انجام این کار در راستای عمل به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است و با توجه به اینکه در سال گذشته از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار صادرات ایران به افغانستان بوده ۴۸ درصد آن از ماهیرود انجام شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری همایشی کار رسمی برنامه کوله بری در استان با دعوت از شخصیت‌های کشوری آغاز شود تا از این طریق آرزوی چندین ساله مردم استان محقق و بتوانیم خراسان جنوبی را به مرکز تجاری تبدیل کنیم.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار جلسه‌ای را در قالب کمیته دانشجوی برای استفاده از ظرفیت دانشجویان خارجی در این خصوص و گردشگری سلامت که موضوع خیلی مهمی است، برگزار کند تا از فرصت برگزاری این نمایشگاه نهایت استفاده برده شود.

هاشمی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای دعوت از وزرای حوزه خود برای حضور در استان در زمان برگزاری این نمایشگاه اقدام کنند، تصریح کرد: در سال جاری مسئولیت حوزه اقتصادی نسبت به دیگر حوزه‌ها بیشتر است و همایشی در خصوص توانمندسازی روستاییان در استان باید برگزار شود تا از این طریق برای تحقق شعار سال اقدام شود.

وی تاکید کرد: تلاش شود تا ۳۸ درصد صادرات از بازارچه ماهیرود به افغانستان به ۵۰ درصد افزایش یابد و در بازارچه ماهیرود اولویت برای به کارگیری نیرو با اهالی خود آن منطقه است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: در خصوص کاهش دبی چاه‌های مرزی هم مقرر شد که کاهشی در میزان دبی این چاه انجام نشود و از اراضی صفر مرزی هم برای کاشت محصولات آب بر کشاورزی استفاده شود.