کد خبر : 115158 تاریخ : 1403/12/12 - 18:00
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان مطرح کرد بیش از ۴۸۱ هزار خانوار مشمول دریافت کالابرگ الکترونیکی هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با بیان اینکه یک میلیون ۳۹۰ هزار نفر کردستان معادل ۴۸۱ هزار و ۴۰۰ خانوار، مشمول دریافت کالابرگ الکترونیکی هستند، گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۶ هزار و ۸۹۰ فروشگاه اجرا می‌شود.

به گزارش استان‌سازان، ارسلان ازهاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان در جلسه اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی که به صورت وبینار به ریاست «اسماعیل گرجی‌پور» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه، فرمانداران و بخشداران استانی برگزار شد، اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی با هدف تقویت معیشت هفت دهک پایین جامعه همزمان با سراسر کشور در سه مرحله در کردستان نیز اجرا می‌شود.

ازهاری بیان کرد: مجموع تعداد خانوارهای مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی ۴۸۱ هزار و ۴۰۰ خانوار معادل یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر است که از این تعداد، ۲۵۰ هزار و ۲۶۰ خانوار جزء دهک‌های اول تا سوم و ۲۳۱ هزار و ۱۵۰ خانوار جزء دهک‌های چهارم تا هفتم هستند.

وی عنوان کرد: مرحله نخست این طرح، از روز ۱۱ اسفند در استان آغاز و اعتبار تخصیصی به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) واریز شده است و پس از گذشت پنج روز از آغاز مرحله اول، امکان خرید برای سایر گروه‌های جامعه هدف نیز فراهم خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: اعتبار تخصیص داده شده برای دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان است که برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل؛ ماکارونی، برنج، قند و شکر، حبوبات و روغن مایع، شیر کم‌چرب، بسته ۴۰۰ گرمی پنیر، ماست کم‌چرب، تخم‌مرغ، مرغ، گوشت منجمد گوساله، لحاظ شده است.

ازهاری با اشاره به آموزش فروشگاه‌های تعیین شده، جهت همکاری مؤثر در اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۶ هزار و ۸۹۰ فروشگاه اجرا می‌شود و خانوارهای مشمول می‌توانند از طریق این مراکز اقدام به خرید کالاهای اساسی کنند.

وی با تایکد بر ضرورت نظارت و همکاری دستگاه‌های‌ ذی‌نقش، تصریح کرد: با توجه رو فرارسیدن ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال، تقاضای بازار برای کالاهای اساسی افزایش پیدا می‌کند؛ لذا باید با تشدید نظارت‌ها از کمبود این محصولات در بازار جلوگیری کنیم.