کد خبر : 115055 تاریخ : 1403/11/30 - 21:19
استاندار مرکزی اعلام کرد میوه شب عید باید با قیمت تنظیم بازار به مردم ارائه شود استاندار مرکزی با بیان اینکه میوه شب عید باید با قیمت تنظیم بازار به مردم ارائه شود؛ بنابراین نباید میوه گران خریداری کنیم ‌و با قیمت بالا به مردم بفروشیم، گفت: اگر قرار است کالای تنظیم بازار و اساسی به مردم عرضه شود باید مرحله اول عرضه کالا قبل از ماه مبارک انجام شود.

به گزارش استان‌سازان، مهدی زندیه‌وکیلی، استاندار مرکزی در نشست ستاد تنظیم بازار استان، اظهار کرد: امسال مانند سال‌های گذشته ماه مبارک رمضان با ایام نوروز و افزایش نرخ ارز تلاقی پیدا کرد که این موضوع می‌طلبد تمهیدات لازم را داشته باشیم.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: استان مرکزی استانی است که نسبت افراد حقوق بگیر آن بیشتر است و می‌تواند آسیب جدی به سبد خانوار وارد کند؛ از این جهت باید اثر عوامل دیگر مانند گران‌فروشی و احتکار را کم کنیم که این وظیفه ما را سنگین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه فرمانداران باید جلسات ستاد تنظیم بازار را در سطح استان و شهرستان‌ها به صورت منظم و جدی برگزار کنند، عنوان کرد: لازم است فرمانداران موضوع را در حوزه‌های وزارت صمت رصد کنند و‌ صنوف همکاری لازم را داشته باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اکیپ‌های بازرسی با نظم برگزار شود و‌ انتظار داریم با جدیت خاص موضوعات دنبال شود، خاطرنشان کرد: طبق گزارش حوزه‌های مرتبط با ستاد تنظیم بازار، همه چیز تحت رصد و کنترل است.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: در عرضه کالاهایی مانند برنج که مشکلاتی وجود دارد، باید دقت بیشتری شود تا این کالا به دست قشر هدف برسد و از طریق نمایشگاه‌ها عرضه مستقیم برگزار‌ شود تا توزیع کالاهای اساسی را در این نمایشگاه‌ها داشته باشیم‌.

وی با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای عرضه میوه شب عید انجام شده است، گفت: میوه شب عید باید با قیمت تنظیم بازار به مردم ارائه شود؛ بنابراین نباید میوه گران خریداری کنیم ‌و با قیمت بالا به مردم بفروشیم.

استاندار مرکزی با بیان اینکه شهرداری هر چه سریع‌تر اماکن را برای عرضه میوه شب عید تحویل دهد، اظهار کرد: اگر قرار است کالای تنظیم بازار و اساسی به مردم عرضه شود باید مرحله اول عرضه کالا قبل از ماه مبارک انجام شود.

زندیه وکیلی در ارتباط با بازارچه‌های میوه و تره باری که توسط شهرداری ایجاد شده است، بیان کرد: قرار بود زمین برای بازارچه‌های میادین میوه و تره بار جانمایی شود اما اکنون بناهایی ساخته شده که بیشتر به یک ساختمان تجاری شباهت دارد و با توجه به اینکه اجاره پرداخت می‌کنند، عرصه میوه در این میادین با قیمت بالا انجام می‌شود و عملا هیچ عایدی برای مردم ندارد.

وی ادامه داد: ایجاد ۶۰ بازارچه و میادین عرضه میوه و تره بار در استان مرکزی در دولت چهاردهم ایجاد شود که بیشترین میادین در مرکز باید احداث شود و نوع عرضه محصولات ۳۰ درصد باید از بیرون ارزانتر ارائه شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: شهرداری باید کل زمین‌های جانمایی شده را یا به یک شخص یا به تشکل واگذار کند تا به بازارچه تبدیل شود، شهرداری نباید غرفه را اجاره دهد و فروشنده‌ها نباید اجاره‌ای بابت غرفه‌ها پرداخت کنند.