کد خبر : 115028 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - 14:45
استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد جذب اعتبار؛ شاخص کلیدی برای پیشرفت و توسعه استان استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه جذب اعتبارات ملی یکی از شاخص‌های کلیدی برای پیشرفت و توسعه استان است، گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی می‌تواند با تیم کارشناسی و تخصصی، در حوزه‌هایی مانند سند آمایش سرزمین، سند توسعه شهرستان‌ها، افزایش بهره‌وری، تحقق پژوهش‌های کاربردی و جذب اعتبارات ملی نقش محوری ایفا کند.

به گزارش استان‌سازان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی در نشست با رئیس، معاونین و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، جذب اعتبارات ملی را یکی از شاخص‌های کلیدی برای پیشرفت و توسعه استان برشمرد و اظهار کرد: دستگاه‌هایی که امسال در جذب اعتبارات موفق تر عمل کرده‌اند، سال آینده در توزیع اعتبارات ویژه تر لحاظ می‌شوند.

هاشمی بیان کرد: افزایش بهره‌وری، رشد اقتصادی، رضایتمندی مردم و جذب اعتبارات ملی، از ارکان اصلی توسعه استان هستند؛ لذا دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه فعالانه عمل کنند.

وی با اشاره به برخی نقص‌های موجود در توزیع اعتبارات در سطح کشور، خواستار اعمال شاخص وسعت جغرافیایی در کنار سایر شاخص‌ها شد و عنوان کرد: بعضی از استان‌های کوچک‌تر از ما، بودجه بیشتری دریافت می‌کنند؛ بنابراین وسعت جغرافیایی باید در توزیع اعتبارات نقش پررنگ‌تری داشته باشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مسئولان اجرایی استان با پیگیری‌های مؤثر در وزارتخانه‌ها، سهم خراسان جنوبی از اعتبارات ملی را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: بدون افزایش سهم استان از اعتبارات ملی، پیشرفت و آبادانی کند خواهد بود.

هاشمی با ابراز نگرانی از کمرنگ بودن تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه‌ها، خواستار تقویت این ارتباط شد و پیشنهاد داد: با ایجاد اتاق‌های صنعت و کشاورزی در دانشگاه‌ها، می‌توان پتانسیل علمی و تخصصی موجود را مستقیماً وارد چرخه توسعه اقتصادی استان کرد.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به فرآوری محصولات در استان، تصریح کرد: رشد اقتصادی بدون توجه به فرآوری محصولات امکان‌پذیر نیست؛ لذا باید ظرفیت‌های استان برای فرآوری و ایجاد ارزش‌ افزوده در محصولات تقویت شوند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به‌عنوان نهادی کلیدی و مؤثر در توسعه استان است، خاطرنشان کرد: این سازمان می‌تواند با تیم کارشناسی و تخصصی، در حوزه‌هایی مانند سند آمایش سرزمین، سند توسعه شهرستان‌ها، افزایش بهره‌وری، تحقق پژوهش‌های کاربردی و جذب اعتبارات ملی نقش محوری ایفا کند.