کد خبر : 114802 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲ - 12:40
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تاکید کرد در تلاشیم تا در آینده نزدیک موزه فرش کرمان ایجاد شود معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان ۷۰ هزار بافنده وجود دارد که باید در راستای انتقال این هنر و تجربه به نسل جدید تلاش کنیم تا این هویت و فرهنگ تاریخی ادامه پیدا کند، گفت: در تلاشیم تا در آینده نزدیک موزه فرش کرمان را در محل کارخانه تاریخی فرش کرمان ایجاد و این مکان تاریخی را احیا کنیم.

امیر حسن‌زاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در آیین افتتاحیه نمایشگاه بافته عشق (فرش و قالی دستبافت) در سیرجان، اظهار کرد: فرش و قالی دستباف از چند جهت برای ما اهمیت دارد؛ هم جزئی از فرهنگ و هویت ماست، هم هنر را به تصویر می‌کشد و هم به عنوان یک صنعت باید مورد توجه قرار گیرد.

حسن‌زاده با تاکید ظرفیت خوبی که در این نمایشگاه فراهم شده، بیان کرد: باید فضایی فراهم شود تا علاقه‌مندان و خریداران قالی بین‌المللی بتوانند از نزدیک این ظرفیت و فضای تولید را ببینند.

وی عنوان کرد: ثبت جهانی گلیم سیرجان و موزه فرش نیز در راستای حفظ و احیاء این صنعت‌هنر اصیل بوده و این نمایشگاه می‌تواند به تکمیل این زنجیره و به بهتر دیده شدن قالی سیرجان کمک کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان خاطرنشان کرد: در استان کرمان ۷۰ هزار بافنده وجود دارد که باید در راستای انتقال این هنر و تجربه به نسل جدید تلاش کنیم تا این هویت و فرهنگ تاریخی ادامه پیدا کند.

حسن‌زاده از تلاش برای حل مشکل بیمه قالی بافان جدید و پیگیری در سطح ملی خبر داد و تصریح کرد: همه دست‌اندرکاران و فعالان صنعت فرش استان کرمان باید با کمک یکدیگر و در یک کار تیمی مشترک تلاش کنند تا زمینه فروش هرچه بیشتر فرش دستباف استان در بازارهای بین‌المللی فراهم شود.

وی تاکید کرد: در تلاشیم تا در آینده نزدیک موزه فرش کرمان را در محل کارخانه تاریخی فرش کرمان ایجاد و این مکان تاریخی را احیا کنیم.