کد خبر : 114789 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۱ - 22:44
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان مطرح کرد کشورهای حاشیه خلیج فارس بازار خوبی برای صادرات میوه خشک ایران هستند سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با اشاره به اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس بازار خوبی برای صادرات میوه خشک ایران و استان گلستان هستند، گفت: ناترازی‌های بخش انرژی خسارت زیادی به واحدهای تولیدی زده که از همه آنان عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش استان‌سازان، عبدالعلی کیان‌مهر، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در نشست با فعالان اقتصادی و صاحبان برخی واحدهای تولیدی شهرستان آزادشهر از هدررفتن ۳۰ درصد میوه‌های تولیدی این استان خبر داد و اظهار کرد: این حجم میوه را به راحتی می‌توان خشک، بسته‌بندی و سپس صادر کرد.

کیان‌مهر با بیان اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس بازار خوبی برای صادرات میوه خشک ایران و استان گلستان هستند، عنوان کرد: برای صادرات میوه خشک از گلستان می‌توان یک کنسرسیوم با مشارکت چند شرکت تأسیس و بخشی از میوه‌های تولیدی استان را خشک و با بسته‌بندی مناسب به بازارهای هدف صادر و کسب درآمد ارزی کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گلستان در بخش‌های گوناگون برای سرمایه‌گذاری، بیان کرد: گردشگری و عبور سالانه چند ده میلیون زائر امام رضا (ع) و نیز دیگر مسافران از این استان، فرصت بسیار خوبی برای شکوفایی و رونق اقتصادی است که باید از آن استفاده کرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت هلدینگ‌های بزرگ به ویژه بنیاد مستضعفان برای سرمایه‌گذاری در گلستان، خاطرنشان کرد: رایزنی‌های لازم در این خصوص انجام شده و قرار است یک دامداری ۳ هزار راسی که تا ۶ هزار رأس قابل افزایش است، در این استان توسط این بنیاد راه‌اندازی شود.

کیان‌مهر ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی را از دیگر ظرفیت‌های استان برای سرمایه‌گذاری دانست و گفت: ناترازی‌های بخش انرژی خسارت زیادی به واحدهای تولیدی زده که از همه آنان عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد برنامه و ساعت خاموشی‌ها را به اطلاع واحدهای تولیدی گلستان برسانیم تا از خسارت‌های بیشتر به آن‌ها جلوگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با بیان اینکه گلستان آماده استقبال از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است، تصریح کرد: هیچ دستگاهی حق ندارد به سرمایه‌گذار جواب منفی بدهد ضمن اینکه پاسخ به استعلامات را هم باید در کوتاه‌ترین زمان انجام دهند.

کیان‌مهر تولید و ایجاد اشتغال را لازمه امنیت جامعه دانست و اظهار کرد: تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در صف مقدم تولید و اشتغال قرار دارند و باید تلاش کنیم همه موانع پیش روی تولید برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه هدف از تمامی این اقدامات و فراهم کردن زمینه برای جذب سرمایه‌گذار، رضایت تولیدکنندگان و اقشار مختلف مردم است، افزود: تلاش داریم منابع اعتباری و تسهیلاتی گلستان را افزایش دهیم تا عقب‌ماندگی‌ها و ناعدالتی‌هایی که در گذشته در حق این استان شده، جبران شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان تلاش برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی از منابع بانکی، لغو مصوبه عدم ایجاد واحدهای تولیدی و مرغداری در مناطق جنوبی گلستان و واگذاری اختیار تصویب وام برای واحدهای تولیدی تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال در شهرستان‌ها به جای تصمیم‌گیری در شورای برنامه‌ریزی استان را از دیگر فعالیت‌های در دست اقدام معاونت اقتصادی استانداری برشمرد.

کیان‌مهر با اشاره به ظرفیت مناطق روستایی گلستان در تولید و اشتغال، بیان کرد: باید الگوی موفق روستاهایی مانند «وامنان و عطاآباد» را متناسب با ظرفیت هر روستا ترویج دهیم.