کد خبر : 114648 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ - 11:05
استاندار ایلام اعلام کرد نباید فراوانی کالا منجر به افزایش قیمت‌ها شود استاندار ایلام با بیان اینکه مصوبات ستاد تنظیم بازار نباید فقط روی کاغذ بماند و همه مصوبات وارد فاز اجرایی و عملیاتی شود، گفت: نباید فراوانی کالا منجر به افزایش قیمت‌ها شود؛ توجیهی ندارد کالا و اجناسی که در استان تولید می‌شوند قیمتشان بیشتر از میانگین کشوری باشد.

به گزارش استان‌سازان، احمد کرمی، استاندار ایلام در نشست کارگروه تنظیم بازار استان ایلام با انتقاد از افزایش بی‌رویه قیمت برخی کالاها که در استان تولید و توزیع می‌شوند، اظهار کرد: افزایش قیمت کالاها و مایحتاج مورد نیاز مردم در استان نباید بیش از قیمت‌های مصوب در کشور باشد.

کرمی با اشاره به ظرفیت خوب تولید گوشت قرمز و مرغ در استان، بیان کرد: استان ایلام در برخی از کالاها از جمله گوشت مرغ و قرمز تولیدکننده است که مازاد تولید هم دارد اما در عرضه این کالاها در استان مشکل وجود دارد که دستگاه‌های اجرایی باید واسطه‌ها را از میان بردارند.

وی با بیان اینکه مصوبات ستاد تنظیم بازار نباید فقط روی کاغذ بماند و همه مصوبات وارد فاز اجرایی و عملیاتی شود، عنوان کرد: مردم باید اقدامات مدیران را در حوزه تنظیم بازار و نظارت بر قیمت‌ها را لمس کنند.

استاندار ایلام با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در استان، خاطرنشان کرد: استان باید روی طرح مزرعه تا سفره متمرکز شده و اصناف و دستگاه‌های اجرایی لازم است در این راستا بازار را به صورت هدفمند پایش کنند.

کرم با اشاره به موضوع تأمین و توزیع درست میوه شب عید، خواستار اتخاذ تدابیر لازم و عملیاتی از سوی مدیران دستگاه‌های متولی شد و تاکید کرد: برای میوه شب عید دستگاه‌های اجرایی برنامه عملیاتی و مدون داشته باشند.

وی با بیان اینکه دغدغه امروز ما جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و ایجاد رضایتمندی در مردم است، ادامه داد: نباید فراوانی کالا منجر به افزایش قیمت‌ها شود؛ توجیهی ندارد کالا و اجناسی که در استان تولید می‌شوند قیمتشان بیشتر از میانگین کشوری باشد.

استاندار ایلام با تاکید بر پایش مستمر، تحلیل درست، پیش‌بینی وقایع و کار کارشناسی اثربخش در حوزه بازار، گفت: تداوم نظارت بر بازار، فعالسازی گشت‌های مشترک و نیازسنجی کالاهای اساسی در دستور کار مداوم مدیران مربوطه قرار گیرد.

کرمی تصریح کرد: انعکاس مسائل بازار در راستای برنامه‌ریزی، تدوین راهکارها برای مدیریت چالش‌ها و همچنین هماهنگی و پیگیری لازم برای تنظیم میوه شب عید و ماه مبارک رمضان در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.