کد خبر : 114577 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ - 13:00
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد ساخت سد آبریز اصلی‌ترین خواسته‌ مردم شهرستان کهگیلویه است استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ساخت سد آبریز اصلی‌ترین خواسته‌ مردم شهرستان کهگیلویه از مسئولان دولت چهاردهم است، گفت: احداث سد آبریز به بهبود درآمد ۶ هزار شهروند ساکن شهرستان کهگیلویه کمک می‎کند.

به گزارش استان‌سازان، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه‌ای با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان خواست که موضوع اجرای سد آبریز را در هیئت دولت و به عنوان یک خواسته و مطالبه جدی مردم کهگیلویه و بویراحمد خدمت رئیس‌جمهور مطرح کند.

رحمانی با بیان اینکه ساخت این سازه آبی اصلی‌ترین خواسته‌ مردم شهرستان کهگیلویه از مسئولان دولت چهاردهم است، اظهار کرد: با اخذ مجوز ماده ۲۳ سد آبریز و تخصیص بودجه مناسب برای این طرح ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی به سیستم آبیاری مجهز می‌شود و شمار قابل توجهی شغل جدید ایجاد خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه احداث سد آبریز به بهبود درآمد ۶ هزار شهروند ساکن شهرستان کهگیلویه کمک میکند، عنوان کرد: سد آبریز که قرار است بر روی رودخانه مارون ساخته شود با داشتن امتیازهای هیدرولوژی، ژئوتکنیکی و منابع آبی و کنترل سیلاب‌های مخرب می‌تواند منجر به تحول در کشاورزی منطقه می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی احداث سد مارون ۲ معروف به آبریز با هدف انتقال آب به زمین‌های تشنه شهرستان‌های کهگیلویه و چرام در مهرماه سال ۱۳۹۸ آغاز شد.

رحمانی با اشاره به اینکه دولت‌ وفاق ملی برای تحقق عدالت اجتماعی و رسیدگی به شاخص‌های توسعه پایدار به ویژه در مناطق محروم تلاش می‌کنند، تصریح کرد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه هیئتی عالی‌رتبه و نمایندگان بخش‌های خصوصی و دولتی به استان سفر کرده‌ تا مطالبات مردم این دیار را بررسی کنند.

وی با بیان اینکه در این سفر ۱۷ سایت همراه اول و هشت سایت ایرانسل برای ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی راه‌اندازی شده‌ است، اضافه کرد: در این سفر فیبر نوری شهرهای دهدشت و چرام به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهرهای لیکک و لنده نیز در دستور کار قرار دارند، اظهار کرد: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان هزینه شده است.

رحمانی با بیان اینکه در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی مناطق روستایی استان احداث هزار و ۷۰۰ کیلومتر فیبر نوری مورد نیاز است، گفت: ۵۰۰ کیلومتر از این زیرساخت‌ها در حال اجراست و هزار و ۲۰۰ کیلومتر باقی‌مانده نیز در دستور کار مستقیم وزیر قرار گرفته است.

وی از مسئولان خواست تا مقدمات لازم برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان فراهم شود و تاکید کرد: در صورت عدم تحقق این مهم کم‌کاری مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط در کهگیلویه و بویراحمد پذیرفتنی نیست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: همچنین احداث ۱۶ سایت جدید زیرساخت‌های ارتباطی استان در دستور کار قرار گرفته است.