کد خبر : 114254 تاریخ : ۱۴۰۳/۹/۵ - 21:29
استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد افزایش ارزش افزوده محصولات خراسان جنوبی در دستور کار است استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی استان در دستور کار است تا سود اصلی به جیب کشاورزان برود، گفت: این استان در مسیر ترانزیت بندرعباس به کشور افغانستان قرار دارد که فرصت طلایی محسوب می‌شود.

به گزارش استان‌سازان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی در آیین تکریم و معارفه استاندار خراسان جنوبی، اظهار کرد: در حوزه کشاورزی، این استان بهشت گیاهان دارویی است و از نظر کمی و کیفی در تولید زعفران هم جزو استان‌های برتر کشور است.

هاشمی با اشاره به محصولات راهبردی بخش کشاورزی خراسان جنوبی از جمله زرشک، زعفران و عناب، بیان کرد: از این استان به عنوان سرزمین طلای سرخ در کشور یاد می‌شود؛ به گونه‌ای که رتبه نخست زرشک بی‌دانه جهان و رتبه نخست تولید عناب کشور را به خود اختصاص داده ‌است.

وی با بیان اینکه در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی خراسان جنوبی در راستای ارزش افزوده گام بر خواهیم داشت، عنوان کرد: البته تحقق کامل این موضع نیاز همراهی همه متولیان امر است.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی استان در دستور کار است تا سود اصلی به جیب کشاورزان برود، گفت: از هیئت دولت به ویژه شخص رئیس‌جمهور به دلیل اطمینان و اعتماد به من برای خدمت‌رسانی در خراسان جنوبی، قدردانی می‌کنم.

هاشمی با اشاره به اینکه امیدوارم با کار و تلاش شبانه‌روزی پاسخ این اعتماد و اطمینان را تقدیم مردم خراسان جنوبی کنم، اضافه کرد: با روحیات مردم این استان آشنایی کامل دارم.

وی از خراسان جنوبی به عنوان مهد فرهنگ، دین، دیانت و اندیشه با مردمانی بسیار سخت کوش، پرتلاش، دیندار و قدرشناس یاد کرد و گفت: نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، شخصیتی با اخلاق، متواضع و بزرگوار و از سرمایه‌های نظام و این استان است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از برنامه‌ها و مشورت استاندار پیشین خراسان جنوبی برای رفع مشکلات و توسعه استان استفاده خواهم کرد، عنوان کرد: استان کویری و مرزی خراسان جنوبی با دارا بودن حدود ۷۰۰ معدن مختلف با ذخیره قطعی حدود هفت میلیارد تُن یکی از پنج استان معدنی کشور محسوب می‌شود و بیش از ۵۴ ماده معدنی در این استان زر خیز وجود دارد.

هاشمی اظهار کرد: در حوزه گردشگری خراسان جنوبی سالانه مسیر تردد میلیون‌ها زائر علی بن موسی الرضا (ع) بوده و در مسیر عبور بیش از هشت استان کشور قرار گرفته است، افزود: در حوزه گردشگری بیش از هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی وجود دارد که حدود ۹۰۰ اثر ثبت ملی شده است.

وی با اشاره به مرز مشترک خراسان جنوبی با کشور افغانستان و اینکه می‌توان از این ظرفیت مرزی برای توسعه اقتصادی استان استفاده کنیم، بیان کرد: این استان در مسیر ترانزیت بندرعباس به کشور افغانستان قرار دارد که فرصت طلایی محسوب می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: امیدوارم با همدلی و همراهی با نمایندگان مجلس در راستای تحقق شعار دولت چهاردم به عنوان «همدلی و وفاق همدلی» گام برداریم تا زمینه رضایت مندی بیش از پیش مردم این استان فراهم شود.

هاشمی تصریح کرد: استدعای من از مسئولان خراسان جنوبی این است که برای عرض تبریک دست گل، برایم نیاورند و بعد از اتمام جلسه شروع به کار می‌کنم تا بتوانیم با همراهی همه مسئولان، افزایش رضایت‌مندی مردم به عنوان یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای امیدآفرینی را فراهم کنیم.

وی بیان کرد: هیچ وقت خود را جدای از مردم خراسان جنوبی نمی‌دانم و این افتخار است که همه فرزند بومی استان خراسان بزرگ هستیم و این مرزهای جغرافیای باعث نخواهد شد که دل‌ها را از هم دور کند و امیدوارم با دعای خیر مردم و عنایت حضرت زهرا(س) برای توسعه این استان در حوزه‌های مختلف گام برداریم.