کد خبر : 114236 تاریخ : ۱۴۰۳/۹/۱ - 23:53
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان مطرح کرد شهربابک به‌عنوان پنج پیشران کرمان نمود دارد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه شهربابک در حوزه گردشگری، معدنی، کشاورزی، ترانزیت و انرژی‌های خورشیدی به‌عنوان پنج پیشران استان نمود دارد و می‌تواند در این بخش‌ها فعالیت کند، گفت: کرمان سرزمین فرصت‌ها و سرمایه‌گذاری‌هاست.

به گزارش استان‌سازان، امیر حسن‌زاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در حاشیه سفر استاندار کرمان به شهربابک با تاکید بر اینکه این شهرستان در حوزه گردشگری، معدنی، کشاورزی، ترانزیت و انرژی‌های خورشیدی به‌عنوان پنج پیشران استان نمود دارد و می‌تواند در این بخش‌ها فعالیت کند، اظهار کرد: شهربابک در حوزه گردشگری در مسیر شمال به جنوب قرار دارد و مسافرانی که از تهران، یزد و همچنین اصفهان قصد سفر به بندرعباس را دارند حتما از این شهرستان عبور خواهند کرد.

حسن‌زاده بیان کرد: بارهایی که از بندرعباس به سمت مرکز کشور فرستاده می‌شود از شهربابک عبور می‌کند؛ لذا این امر مزیت رقابتی شهربابک را در حوزه گردشگری دوچندان کرده است.

وی ادامه داد: همچنین می‌توان بازارچه‌های صنایع‌دستی و غرفه‌های فیروزه در شهربابک ایجاد کرد تا با طراحی این مکان‌ها بازار صنایع‌دستی در جنوب شرق و جنوب کشور تشکیل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اضافه کرد: از طرفی جاذبه‌های طبیعی مانند روستای تاریخی میمند با وجود قدمت ۱۲ هزار ساله، شناسایی اشیای تاریخی با ۲ هزار سال قدمت در آن و حدود ۴۰۰ کیچه دستکند که ثبت جهانی شده شرایط را برای حضور گردشگران در شهربابک فراهم می‌کند.

حسن‌زاده گفت: همچنین عمارت موسی خانی، دشت ریواس و غار ایوب نیز از جاذبه‌ها و مکان‌های گردشگری شهربابک است که این شهرستان را در بخش گردشگری بی‌نظیر کرده است.

وی افزود: از طرفی فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهربابک به استان‌های یزد و فارس نیز می‌‌تواند حلقه‌های گردشگری شهرستان را با این دو استان ایجاد کند؛ به خصوص بین روستای تاریخی میمند و تخت جمشید می‌‌توان مسیر گردشگری تعریف کرد که از این زاویه ما باید به شهربابک در حوزه گردشگری بیشتر توجه کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه سه زنجیره حوزه تحت امر وزارت میراث فرهنگی را نیز می‌توانیم در شهربابک ببینیم، اظهار کرد: مهم‌ترین مورد این است که خود شهربابک بتواند با نصب تابلوها برای مسافران، ظرفیت این شهرستان و حتی استان کرمان را نیز به گردشگران معرفی کند.

حسن‌زاده با بیان اینکه شهربابک این قابلیت را دارد که با سیرجان به عنوان یک محور هماهنگ ایفای نقش کند، تصریح کرد: به عنوان مثال مسافر زمانی که از فارس یا اصفهان وارد شهربابک می‌شود، به سیرجان و سپس به منطقه سردسیری بافت و رابر می‌رود و از جاذبه‌های طبیعی و قله‌های برافراشته آنجا نیز دیدن می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه کرمان سرزمین فرصت‌ها و سرمایه‌گذاری‌هاست، خاطرنشان کرد: مسافران در ادامه می‌توانند وارد حوزه بم شوند و از ارگ قدیم بازدید کنند، سپس وارد کویر شهداد و بعد وارد کرمان شوند و از کرمان به سمت خروجی مشهد یا یزد بروند که این مسیر گردشگری می‌تواند ابتدایش شهربابک باشد.