کد خبر : 103897 تاریخ : ۱۴۰۳/۲/۲۸ - 22:30
هزینه هشت هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های عمرانی در بناب استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه بناب، شهرستانی رو به توسعه و پیشرفت و آرامش و در همه شاخص ها رو به رشد است، گفت: امسال هشت هزار میلیارد ریال طرح در بخش های مختلف از جمله راه، آب، مسکن، مدرسه سازی و ورزش بناب اجرا می شود.

به گزارش پایگاه خبری استان‌سازان؛ مالک رحمتی در جلسه شورای اداری بناب در سفر شهرستانی به آن افزود: امسال برای هشت طرح مدرسه سازی شهرستان با ۶۰ کلاس درس بودجه خوبی می‌گذاریم که تا پایان سال به پایان برسد.

وی ادامه داد: امیدوارم در سال جاری بتوانیم به تأمین منابع مالی و تکمیل همه طرح های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی شهرستان کمک کنیم.

وی با قدردانی از مردم و مسئولان بناب که همواره در صحنه های انقلاب مشارکت فعال داشته‌اند، اضافه کرد: با توجه به اینکه دولت در حال ورود به سال چهارم فعالیت آن است، اکنون فصل بهره برداری از طرح های آغاز شده در دولت مردمی است.
رحمتی ادامه داد: امیدوارم در مدت باقیمانده، طرح های در دست اجرای شهرستان بناب به بهره برداری برسند و در این راستا هفته آینده ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه راه، ورزش و بهداشت شهرستان واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال حدود هشت هزار میلیارد ریال طرح در شهرستان کار می‌شود، بیان کرد: همه‌ جای استان برای ما مهم است و گلایه تولیدکنندگان شهرستان بناب از بابت تسهیلات تبصره ۱۸ از سوی دبیر شورای هماهنگی بانک، پیگیری و برطرف می‌شود.

وی با یادآوری اینکه‌ شش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیس‌جمهوری برای بناب می‌باشد، اظهار کرد: مدیرکل امور مالیاتی استان نسبت به مشکلات مربوط به ارزش افزوده تولیدکنندگان شهرستان بناب اقدام‌ کند.

نماینده عالی دولت مردمی در آذربایجان شرقی با اشاره به وجود طرح های نیمه تمام در بناب خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی که به دنبال حداکثر پیشرفت فیزیکی طرح هایشان در حداقل زمان ممکن هستند، از قانون مولدسازی استفاده کنند.

وی افزود: از محل مالیات ارزش افزوده یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال به شهرداری بناب و دهیاری های این شهرستان پرداخت شده است.

رحمتی با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام «سال جهش تولید با مشارکت مردمی» گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردمی، سند عملیاتی آن در استان تهیه شده که برش شهرستانی آن نیز به زودی تهیه می‌شود.

وی همچنین با اشاره به مشکلات بافت فرسوده بناب از فرماندار خواست ستاد بازآفرینی بناب برای تصمیم گیری درباره بافت فرسوده تشکیل شود.

وی اضافه کرد: با توجه به حضور مردم عزیز در این سفر برای بیان مشکلاتشان به بنده، بعد از پایان سفر شهرستانی، دیدار مردمی فرماندار به مدت ۲ سه روز برای رسیدگی به مشکلات مردم عزیز برگزار شود.

تاکید بر اولویت حل مشکل آب بناب

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر لزوم تأمین نقدینگی برای ساخت مخازن آب مورد نیاز شهر بناب گفت: مدول دوم تصفیه خانه بناب نیز مهم است که با ساخت آن فشار بر چاه های آب و آب مصرفی کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: در کاهش ناترآزی آب و برق، ورود بخش خصوصی برای تولید در این عرصه به نسبت سرمایه کذاری ۶۰ به ۴۰ درصد گریزناپذیر است.

رحمتی با یادآوری اینکه شهر بناب در ۳۳ روز از سال مشکل آب شرب دارد، افزود: حفاری چاه برای پایداری آب شرب نیز از نظر فنی در مدت یک ماه بررسی و نتیجه آن گزارش شود.

وی همچنین با اشاره به رقم قابل توجه هدر رفت آب شرب در شبکه آب بناب اضافه کرد: نتیجه بررسی های فنی و کارشناسی راهکارهای کاهش هدررفت آب شرب بناب نیز در مدت یک ماه ارائه شود.

وی ادامه داد: با هزار مشکل آب تهیه می‌کنیم، اما بخش قابل توجهی از آن را به دلیل فرسودگی شبکه یا دلایل دیگر از دست می‌دهیم.

نماینده عالی دولت مردمی در آذربایجان شرقی اضافه کرد: پنج روستای دارای مشکل آب شرب شهرستان نیز تأمین منابع مالی و تا پایان سال مشکل شان برطرف شود.

وی با اشاره به بازدیدش از طرح احداث کنارگذر شرقی ۲۰ کیلومتری بناب نیز گفت: این طرح ۲هزار میلیارد ریال اعتبار از ماده ۵۶ دارد، ۲۰۰ میلیارد ریال برای تملک سه کیلومتر ابتدایی آن هزینه شده و بقیه اعتبار مورد نیاز آن نیز به نسبت تحویل صورت وضعیت داده می‌شود.

رحمتی بیان کرد: ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم برای تملک قطعه اول این طرح را نیز ما از سازمان برنامه و بودجه پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: طرح ساخت کنارگذر، مشکل پول ندارد، بلکه مشکل آن ضعف نظارت، مشاور و پیمانکار است.

وی با بیان اینکه بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی در دست ساخت بناب با وضعیت فعلی به این زودی‌ها پایان نمی‌یابد، از نهادهای متولی خواست که تدبیری جدی برای تسریع در ساخت آن از قبیل فازبندی کردن اجرای طرح بیندیشند.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود پزشک بیمارستان بناب نیز از راه برون سپاری حل‌وفصل شود، اضافه کرد: نهضت ملی مسکن در بناب پیشرفت خوبی نداشته است.

وی تاکید کرد: احیای شهرک ولیعصر بناب از ضروریات است و می‌توان با احداث واحدهای نهضت ملی مسکن در آن نسبت به خروج شهرک از فراموشی اقدام کرد.

وی گفت: فرماندار بناب در یک هفته آینده نسبت به تعیین تکلیف اراضی نهضت ملی مسکن و تعیین تکلیف شهرک ولیعصر با همکاری راه و شهرسازی و معاونت عمرانی استانداری اقدام کند.

وی افزود: هر چه از دست مان برآید برای احیای شهرک ولیعصر بناب به عنوان بخشی از محدوده شهر بناب انجام می‌دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه یک هزار و ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در این شهرک جانمایی شود، اضافه کرد: می‌توان بخش قابل توجهی از ناترآزی نهضت ملی مسکن را در بافت فرسوده بناب جانمایی کرد.