اسماعیل زارعی کوشا در آستانه هفته کار و کارگر و در بازدید از کارخانه تراکتور سازی در سنندج اظهار کرد: امیدواریم با انسجام و تعامل دستگاهای اجرایی استان شاهد ثبت رکوردهای جدید در همه شاخصهای توسعهای و عملکردی در استان باشیم.
وی از تلاشهای این مجموعه در توسعه و به حرکت درآوردن چرخهای اقتصاد استان، قدردانی کرد و افزود: تراکتورسازی کردستان به عنوان یک واحد بزرگ ملی با دستیابی به تکنولوژی ساخت انواع تراکتور با تأمین ۴۰ درصد نیازهای داخلی، مازاد محصولات خود را به بازارهای خارجی صادر میکند که امیدواریم با حمایت بانکها و سایر ادارات این روند با قدرت و قوت استمرار یابد. استاندار کردستان، مجموعه تراکتور سازی کردستان را یکی از سرمایهگذاریهای موفق استان دانست و ادامه داد: مدیریت بالغانه و بدون حاشیه در این کارخانه همراه با تلاش بی وقفه کارکنان این مجموعه شرایط مطلوبی را برای ثبت رکورد در تولید و صادرات این محصول فراهم کرده و رضایتمندی موجود بین پرسنل نشان از مدیریت مجرب و همکاری و حمایت دستگاهای ذیربط است.
زارعی کوشا به ضرورت ایفای مسئولیت های اجتماعی کارخانه تراکتورسازی کردستان اشاره و بر حمایت این شرکت از ورزش استان با توجه به ظرفیتهای موجود در راستای نشاط عمومی و اجتماعی تاکید کرد.
وی تولید و اشتغال را از ضرورت های اجتناب ناپذیر توسعه اقتصاد دانست و گفت: صنعتگران مهم ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور و به تبع در استان هستند و بانکها ابزاری برای رونق و گردش متناسب اعتبار، لذا حمایت از صنایع و واحدهای تولیدی سهم موثری در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار دارد.
استاندار کردستان بر لزوم توسعه این کارخانه و ارتباط بیش از پیش با دانشآموزان، دانشجویان و نیروهای مستعد استان در راستای الگوپذیری، امید آفرینی، مهارت آموزی و تربیت نیروی کار تاکید کرد.
کارخانه تراکتور سازی کردستان از سال ۱۳۸۳ در سنندج تأسیس شده و امسال تولیدات خود را نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد افزایش داده است تا جایی که این شرکت از تولید روزانه پنج دستگاه تراکتور به ۲۳ دستگاه رسیده است.
یکی دیگر از افتخارات این شرکت تولید انحصاری تراکتور مدل ۲۸۵ که ویژه صادرات است و خریدارانی در کشورهای منطقه دارد و علاوه بر تأمین نیاز داخلی به کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، سودان، ونزوئلا، آفریقا، کویت، هلند، ترکیه و یمن تراکتور صادر میکند.
سال گذشته ۵ هزار و ۲۹۴ دستگاه تراکتور در این واحد تولید و صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است.
در تراکتور سازی کردستان ۲ مدل تراکتور در ۴ تیپ مختلف تولید میشود و برای ۱۲۰ نفر از نیروهای تحصیلکرده و متخصص استان شغل ایجاد کرده است که ۷۵ نفر آنان در چرخه تولید مشغول به فعالیت هستند.