به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ وی با بیان اینکه ایراد جدی در ساختار دستگاههای فرهنگی اداری وجود دارد، تصریح کرد: دستگاه فرهنگی باید همیشه در حال فعالیت و دفاع باشند و این حوزه در استان نیازمند ساماندهی است.
استاندار مرکزی بیان کرد: سال گذشته سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در راستای عمران و آبادانی در قالب برنامه دولت در استان هزینه شد.
مخلصالائمه گفت: همچنین سههزار و ۶۰۰ میلیارد تومان نیز به شهرداریها و دهیاریها پرداخت شد و این در حالی است که در ۶ سال گذشته سههزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت.
وی خاطرنشان کرد: ستاد پیگیری و نظارت مردمی در استان در حال تأسیس است که اختیاراتی نیز به این ستاد تفویض خواهد شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور نیز در این نشست گفت: این شورا ۴۵ رصدخانه علمی، فرهنگی و اجتماعی در کشور دارد. حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه افزود: برای نخستین بار مرکز رصد و برنامهریزی و ارزیابی در شورای عالی انقلاب فرهنگی راهاندازی شد.
وی ادامه بیان کرد: در این دولت، مسئولانی هستند که از جنس مردمند در حالی که در برخی دولتها، این گونه نبود، بنابراین خودزنی نباید کرد و باید قدردان مسئولان خدمتگزار بود.
خسرو پناه به فعالیت عمده فرهنگی استان مرکزی در آیین غدیر اشاره کرد و گفت: کار بزرگی در استان مرکزی انجام شد و کاری، کارستان شکل گرفت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور ادامه داد: باید اصلاح ساختار فرهنگی در کشور انجام شود و در این راستا شورای عالی انقلاب فرهنگی به قرارگاه فرهنگی تبدیل شود و نباید این شورا تصدیگری کند بلکه از ظرفیت جبهه مردمی باید استفاده کرد.
حجتالاسلام خسروپناه افزود: جبهه مردمی در حکمرانی دخالت دارد اما تصدیگر نیست و برای این مهم، میز تعریف شده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نظام راهبری و سیاست در حوزه حجاب و عفاف به عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است و ستاد اجرایی عفاف و حجاب، در همه عرصهها از جمله امنیتی، انتظامی، فرهنگی و اجتماعی برعهده وزارت کشور است.
حجتالاسلام خسروپناه عنوان کرد: این شورا در مقولههایی مانند هوش مصنوعی، کوانتوم و فناوری اقدامات بزرگی انجام داده است.