به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ کمال خدری در گفتوگو با تسنیم در بانه از موافقت گمرگ با خروج و تردد خودروهای شخصی از مرز سیرانبند این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: البته این مستلزم ایجاد زیرساختهاست که هفته آینده قرار است جلسهای در این رابطه با مسئولان استانی و شهرستانی در فرمانداری این شهر برگزار شود.
وی با بیان اینکه تمام تلاشمان تسریع در ایجاد زیرساختها در مرز سیرانبند بانه و رفع مشکلات موجود است، افزود: ایجاد زیرساختهای لازم از جمله راه ارتباطی مناسب، درب ورودی جداگانه و امکانات کنترل وسایل نقلیه باید در اجرای این طرح محقق شود.
فرماندار شهرستان بانه گفت: در حال حاضر روزانه به صورت میانگین 400 نفر از مرز سیرانبند تردد کرده که یقیناً با اجرای این طرح و رفع مشکلات زیرساختی، تجارت رونق یافته و آمار ترددها چندین برابر افزایش خواهد یافت.
خدری با تأکید بر اینکه ایجاد زیرساختها به ویژه در محوطه مرز سیرانبند ضروری است، تصریح کرد: تحقق این برنامهها مستلزم همکاری همه ادارات و حمایت مسئولان استانی و شهرستانی است.
مرز سیرانبند بانه نزدیکترین مرز استان کردستان با اقلیم کردستان عراق است، این مرز تا سال 1400 کاربری بازارچه مرزی را داشت که بعد از آن به عنوان یک مرز رسمی و مسافری استان معرفی شد. این مرز در نزدیکی روستای سیرانبند و در 25 کیلومتری غرب بانه واقع شده است.
شهرستان مرزی بانه با بیش از 158 هزار نفر در 270 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.