به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ اسماعیل زارعی کوشا در جلسه شورای ساماندهی امور جوانان کردستان در سنندج اظهار کرد: بحث پرداخت تسهیلات ازدواج موضوعی مهم است و بانکها در این زمینه نباید کوتاهی کنند.
وی در ادامه به بحث اوقات فراغت دانشآموزان پرداخت و افزود: اوقات فراغت مسئله مهمی است و به معنای وقت اضافی و عملکرد حاشیهای نیست و باید با استفاده از ارائه مهارت های آموزشی، تعطیلات تابستان را غنی کرد.
استاندار کردستان تعمیق اخلاق، مبانی دینی و علایق را ویژگیهایی برشمرد که در این دورهها باید مدنظر باشد و افزود: آینده رشته تحصیلی و مسیر زندگی از همین کلاسها نشات میگیرد که وظیفه دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان، ایجاد هماهنگی بین دستگاهها است.
وی تاکید کرد: همافزایی به این منظور است تا کار موازی صورت نگیرد و انرژی هر دستگاه در یک حوزه خاص متمرکز شود و با برنامه های پخته تر نتایج بهتری حاصل شود.
زارعیکوشا ادامه داد: با همه محدودیتهایی که وجود دارد، در کردستان استعدادهای ویژهای داریم که در بخش آموزش و پرورش، ورزش، هنر، ادبیات و فنی برجسته و متمایز از دیگر استانها هستند.
به گفته استاندار کردستان، برنامههای اوقات فراعت همپای برنامه های آموزشی دوران تحصیلی اهمیت دارد و موازی کاری و نفی کار همدیگر توسط دستگاههای مسئول ۲ نکتهای است که دستگاه های اجرایی باید به آن توجه کنند.
وی خواستار نگاه واقع بینانه در برنامهریزی حوزه جوانان شد و افزود: این نگاه باید ناشی از وسعت نظر در برنامههای فرهنگی و برگفته از نگاه باز و گسترده رهبر معظم انقلاب باشد که نگاهی که فارغ از افراط و تفریط است.
زارعی کوشا تاکید کرد: افراد و مدرسان، سلیقه خود را به اسم سیاست های نظام در این حوزه دخیل نکنند و تنها به نگاهی مبتنی بر واقعیت های جامعه اکتفا کنند که این به معنای ولنگاری و یا سادهانگاری و سختگیری نیست.
وی با نقد برنامههای فاقد جذابیت و آینده روشن برای جوانان و نوجوانان، اظهار کرد: باید ذهن این قشر را از بن بست تاریکی که دشمن ترسیم کرده بدون بزرگنمایی و سیاهنمایی و خوش بینی خارج کنیم و در این زمنه حوزههای پژوهشی، کارشناسی و مطالعاتی به کار گرفته شود.
به گفته استاندار کردستان، نظارت بر اجرای محتوایی برنامهها بسیار مهم است، نکتهای که در فقدان نظارت از آن غفلت شده است و مدیران باید در محورهای برنامهریزی، اجرا و نظارت، با دقت نظر بیشتری کار را دنبال کنند.
زارعی کوشا از آموزش های فنی و حرفهای به عنوان حلقه مفقوده آموزش و اشتغال نام برد و افزود: یکی از نیازهای اصلی جامعه و لازمه ورود به بازار کار و خدمت در آموزش های غیررسمی بخش فنی و حرفهای است که با کارهای جذاب میشود زمینه ترغیب جوانان را به این بخش فراهم کرد.