به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ فرماندار همدان در این بازدید ضمن آشنایی با فعالیت های این واحد آموزشی و دانش بنیان گفت : با توجه به اهمیت و تأثیر این مجموعه در افزایش تولید بخش کشاورزی و اشتغالزایی آماده هر گونه همکاری و حمایت در جهت رفع مشکلات احتمالی و تسهیل و توسعه فعالیتهای این مرکز هستیم.
مسلم مخفی با اشاره به فعالیت واحدهای تولیدی کوچک در بسیاری از روستاهای بخش مرکزی تصریح کرد : توسعه فعالیت این واحدها نقش مستقیم در بهبود وضعیت اشتغال، درآمد و ماندگاری جوانان در روستا دارد و لذا به تسهیل در اخذ مجوز، راه اندازی، فعالیت و توسعه اینگونه واحدها کمک میکنیم.
رئیس مؤسسه تلقیح مصنوعی ملكه زنبور عسل الوند در این بازدید گفت: همدان قطب اصلاح نژاد و تلقیح مصنوعی زنبور عسل و پرورش ملكه اصلاح نژاد شده كارنیكا (Carnica) در كشور است.
علی عطائیان افزود : اصلاح نژاد زنبور عسل موجب كاهش 85 درصدی مصرف شكر و افزایش 150 درصدی میزان تولید عسل خواهد شد.
وی مقاومت كلنی در مقابل بیماریها وآفات، برداشت عسل از گل های بهاره، زمستان گذرانی قوی و رشد سریع بهاره، آرام بودن كلنی و نیش نزدن را از فاكتورهای مثبت اصلاح ژنتیكی عنوان كرد.
مؤسسه تلقیح مصنوعی ملكه زنبور عسل الوند یك شركت دانش بنیان و تحت پوشش پارك علم و فن اوری همدان از سال 1389 فعالیت خود را آغاز كرده است که ضمن طراحی و ساخت اولین دستگاه تلقیح مصنوعی زنبور عسل در کشور به تلقیح مصنوعی، آموزش و فروش ملزومات تلقیج، اصلاح نژاد و تولید ملکهٔ زنبورعسل میپردازد.