به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ کیا عاشوری در جلسه قرارگاه محرومیت زدایی آب شرب شهرستان رشت با اشاره به اهمیت حل مسائل مرتبط با این حوزه اظهار کرد: شهرستان رشت با برخورداری ۶۷ درصدی شاخص آب شرب روستایی، دارای کمترین شاخص برخورداری آب در سطح استان بوده که این شاخص در شأن مرکز استان نیست.
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهای از روستاهای رشت با مشکل آب شرب مواجه هستند، افزود: حل مشکلات آب شرب روستاهای رشت در اولویت دولت مردمی سیزدهم قرار دارد.
عاشوری با اشاره به نگاه و اراده جهادی و میدانی دولت سیزدهم در حل مشکلات بخشهای مختلف بیان کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، تمامی اراده دولت بر این است که با همت جهادی یک بار برای همیشه مشکل آب شرب روستایی حل شود.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی در حوزه آب شرب افزود: یک سوم از پروژه محرومیت زدایی آب شرب استان با همت جهادی و مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در سطح شهرستان در حال اجرا میباشد.
سرپرست فرمانداری رشت با اشاره به احصاء مشکلات آب شرب روستاهای این شهرستان ادامه داد: حل مشکل آب شرب روستایی در سطح شهرستان رشت در دو فاز برنامه ریزی شده که فاز نخست آن با شتاب خوب در حال انجام است و با پایان رسیدن این فاز از پروژه مشکل آب شرب ۱۲۷ روستای شهرستان رشت حل میشود.
عاشوری اضافه کرد: در فاز دوم و پایانی شاهد حل مشکل آب شرب ۷۶ روستای دیگر خواهیم بود و با این اوصاف تا پایان دولت سیزدهم مشکل آب شرب روستایی مردم شهرستان رشت در تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه فاز نخست پروژه محرومیت زدایی آب روستایی رشت با مشارکت شرکت آبفا و قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است، افزود: در این فاز شاهد پیشرفت کار و افزون بر ۲۰۰ کیلومتر لوله گذاری از میزان ۵۰۷ کیلومتر تعهد داده شده هستیم.
سرپرست فرمانداری رشت با تاکید بر تعامل، هم گرایی و هم افزایی در بین دستگاهها بیان کرد: در راستای حل مشکلات آب شرب، همه دستگاهها اجرایی باید با هم گرایی و هم افزایی پای کار باشند تا موانع اجرای پروژه برطرف شود.