به گزارش استانسازان، مسعود امامییگانه، استاندار اردبیل در شورای اداری استان، اظهار کرد: توجه و تأکید به شعار سال، بر اهمیت جذب سرمایهگذاری بهعنوان محوریترین نیاز استان و توسعه مسائل اقتصادی میافزاید.
امامییگانه ضمن بیان دغدغههای استان اردبیل در حوزه سرمایهگذاری و کاهش موانع تولید، بیان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی باید راهکارهای عملیاتی برای جذب سرمایهگذار دارای اهلیت و رونق تولید و احیای واحدهای راکد ارائه دهند.
وی سرمایهگذاری آسان را کلیدواژه جذب سرمایهگذار و توسعه اقتصادی استان برشمرد و عنوان کرد: یکی از اصلیترین نیازهای استان اردبیل سرمایهگذاری در حوزههای مختلف است که باید با ایجاد بسترهای مناسب و قانونی، زمینه را برای جذب سرمایهگذاران فراهم کرد.
استاندار اردبیل با اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه ویژه سرمایهگذاری، خاطرنشان کرد: این کارگروه با هدف تسهیل و تسریع فرایندهای اداری و قانونی برای سرمایهگذاران و برطرف کردن موانع تولید تشکیل شده است و تمامی دستگاههای اجرایی استان اردبیل باید تا پایان فروردین، پیشنهادهای خود را با برش استانی و شهرستانی ارائه دهند.
امامییگانه تصریح کرد: استان نیازمند برنامهریزی دقیق در زمینه سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار براساس پتانسیلهای شهرستانی است و هر شهرستان باید داشتههای خود را شناسایی کرده و با توجه به ظرفیتهای موجود بستههای سرمایهگذاری تدوین شود.
وی با تاکید بر اهمیت سرمایهگذاران بومی و افرادی که به استان اردبیل تعلق دارند، گفت: سرمایهگذاران بومی میتوانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان ایفا کنند چراکه علاوه بر عرق منطقهای، به خوبی با نیازها و شرایط موجود آشنا هستند و میتوانند با راهکارهای خلاقانه، چالشهای موجود را برطرف کنند.
استاندار اردبیل کشورهای همسایه را بازار هدف صادرات محصولات تولیدی برشمرد و اظهار کرد: در حوزه دیپلماسی اقتصادی و مرزی با سفر رئیسجمهور محترم به کشورهای همسایه، مراودات ما بهبود یافته و روابط اقتصادی با کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان، روسیه و عراق توسعه مییابد که این امر میتواند بازارهای هدف مناسبی برای تولیدات استان و جذب سرمایهگذاران خارجی نیز باشد.
امامییگانه بیان کرد: دولت برای ایجاد ثبات اقتصادی تلاش میکند تا با تسهیل قوانین و حمایت از حقوق سرمایهگذاران، فضایی امن و مطمئن برای آنها فراهم کند و باید مشوقهایی از قبیل کاهش بروکراسیهای اداری و تسهیل فرایند سرمایهگذاری ارائه دهیم.
وی با تاکید بر لزوم تهیه اولویتها و بستههای سرمایهگذاری متناسب با نیاز هر شهرستان، عنوان کرد: این اقدام میتواند به جذب سرمایهگذاران و ایجاد اشتغال پایدار کمک کند که با راهاندازی بنگاههای زودبازده متناسب با ظرفیتها امکانپذیر است.
استاندار اردبیل با تأکید بر لزوم تحول در رویکرد مدیریتی استان اردبیل، خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی با توجه به شرایط حاکم در کشور باید در قبال مردم و خدا پاسخگو بوده و با وجدان کاری، در جهت رفع مشکلات مردم استان تلاش کنند.
امامییگانه با اشاره به اهمیت جذب اعتبارات ملی، تصریح کرد: ۸۰ درصد اعتبارات استان از محل منابع ملی تأمین میشود و مدیران باید با جدیت، نسبت به جذب این اعتبارات اقدام کنند و اختصاص یک روز در هفته برای پیگیری این موضوع در تهران، ضروری است.
وی ضمن تأکید بر لزوم فعالسازی زیرمجموعهها و واگذاری مسؤولیت به افراد شایسته، بیان کرد: مدیران کل باید حداقل روزانه ۱۲ ساعت در اداره خودشان حضور مستمر داشته باشند و آنها در پیشگاه خدا و مردم مسؤول هستند.
استاندار اردبیل با تأکید بر لزوم توجه به توسعه زیرساختها، گفت: تکمیل و بهرهبرداری از زیرساختهای شهرکها و نواحی صنعتی، راههای مواصلاتی، طرحهای نیمهتمام در اولویت قرار دارد.
امامییگانه بر لزوم توجه به حوزه اطلاعرسانی و بهرهگیری از ظرفیت رسانهها تأکید کرد و از مدیران دستگاههای اجرایی استان خواست بهمنظور اطلاعرسانی دقیق و شفاف از افراد متخصص در حوزه روابط عمومی استفاده کنند.
وی با اشاره به همدلی و انسجام بین دستگاههای قضائی، نظارتی، انتظامی و... در استان اردبیل، اظهار کرد: این همدلی باید همواره حفظ شود و همه باید برای توسعه استان پای کار باشند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه شعار وفاق، شعار دولت چهاردهم است، عنوان کرد: وفاق و آشتی ملی با افرادی که در انتخابات گذشته رأی ندادهاند مهم بوده و باید به مطالبات آنها توجه شود و حامیان دولت و افرادی که به گفتمان رئیسجمهور محترم اعتقاد دارند باید در مصدر امور قرار گیرند.
امامییگانه توجه به نهضت مدرسهسازی را جزو دغدغههای اصلی دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: تأکید رئیسجمهور محترم به مدرسهسازی با بهرهگیری از ظرفیتهای خیرین و بخشهایی که مسؤولیت اجتماعی دارند باید با جدیت پیگیری شود.
وی همچنین توسعه انرژی تجدیدپذیر و پنلهای خورشیدی در سطح استان اردبیل را خواستار شد و تصریح کرد: دعوت از بخش خصوصی و استفاده از ظرفیتهای دولتی میتواند در کاهش ناترازیهای انرژی مفید واقع شود.
امامییگانه اضافه کرد: از محل مولدسازی نیز باید برای تکمیل پروژههای نیمهتمام و ایجاد زیرساختهای اساسی در حوزههای مختلف بهرهبرداری کنیم.
استاندار اردبیل با اشاره به تمامی امکانات و ظرفیتهای استان، بر لزوم همافزایی و همکاری بین دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: همه ما باید در جهت تحقق اهداف مشترک کار کنیم و جز با همکاری نمیتوان به موفقیت رسید.