به گزارش پایگاه خبری تحلیلی استانسازان، محمد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر معضل کمآبی در این دو شهر پرجمعیت استان حل نشود، این دو شهرستان در آینده به ناگزیر به سمت مهاجرت خواهند رفت.
وی تأمین آب شرب مردم را وظیفه حاکمیت ارزیابی و اظهار کرد: دولت برای تأمین آب هر دو شهرستان پروژههایی تعریف کرده که براساس قوانین باید این پروژهها اجرایی شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه تأمین آب در این شهرستان بحث مرگ و زندگی است، ادامه داد: برای تأمین آب هر دو شهرستان، طرحهای سد کالپوش و فینسک مصوب شده و دولت برای اجرای این پروژهها نیز هزینه کرده است.
حمیدی با بیان اینکه تا کنون با حفر چاه به انحاء مختلف آب شرب مردم استان تا حدودی تأمین شده است، تصریح کرد: شرایط آبی شهرستان شاهرود بدتر از مرکز استان است و دیگر حفر چاه نیز جوابگو نیست.
وی ادامه داد: امسال با تأمین آب از طریق چاههای بخش خصوصی و برخی منابع آبی نهادها، معضل کم آبی در این شهر را مدیریت کردیم اما برای سالهای آتی باید پروژههای تأمین آب اجرایی شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ساخت دو سد کالپوش و فینسک و خط انتقال آنها را در راستای تأمین آب این دو شهرستان کم آب در میانمدت ارزیابی و تاکید کرد: برای تأمین آب استان در درازمدت، هیچ راهی جز انتقال بینحوضهای نیست.
وی با انتقاد از برخی تنگنظریها در این بخش اظهار کرد: وجود برخی مشکلات سبب شده که برخی روستاها در نزدیکی سد، از طریق تانکر آبرسانی شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان از تلاش مسئولان استان برای اجرایی شدن پروژههای مرتبط با تأمین آب در استان خبر داد و گفت: در هفته دولت امسال بعد از حوزه راه بیشترین پروژههای استان در حوزه تأمین آب و آب و فاضلاب بوده است و همین گویای توجه ویژه مسئولان به حل مشکلات مردم در این بخش است.