بهنام نظری، در مراسم اختتامیه دومین جشنواره تئاتر منطقهای شهرستان محلات که در فرهنگسرای اندیشه این شهر برگزار شد، اظهار کرد: تئاتر خیابانی قدمتی به درازای تاریخ ایران دارد اما آنچه که از تئاتر خیابانی در باور ما وجود دارد، به تعزیهها و نقالیها برمیگردد که از گذشته وجود داشته و تا به امروز به عنوان یک عنصر حرکتی در کنار هنر تئاتر قرار گرفته و توانسته خود را به این جایگاه برساند.
وی ادامه داد: در کنار تمام اشتراکات تئاتر صحنهای با تئاتر خیابانی برخی ملاحظات باعث شده تئاتر خیابانی در بین مردم جریان داشته باشد. پرداختن به موضوعات بدیع، اجتماعی، سیاسی و روز جامعه که مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند، باعث شده تئاتر خیابانی ارتباط خوبی با مردم پیدا کرده و اگر این ارتباط به صورت مستمر ادامه پیدا کند، قلههای افتخار به بهترین شکل طی خواهد شد.
وی افزود: تئاتر خیابانی در انحصار نورپردازی، صحنه و دکورهای پیچیده و دست و پاگیر نیست و خود را در دل مردم جای داده و ارتباط تنگاتنگی با مردم گرفته است.
نظری تصریح کرد: تئاتر خیابانی چون با فکر و ذهن و فهم مردم به شکل مستقیم ارتباط برقرار کرده، توانسته این مسیر را به بهترین شکل طی کند. وقتی به عنوان یک هنرمند دغدغهمند در مورد مشکلات با مردم کوچه و بازار صحبت میکنیم، خود را در معرض دید مردم قرار دادهایم تا بتوانیم تحول ایجاد کنیم.
وی با اشاره به نقش هنر در معرفی زوایای مختلف زندگی بزرگان و اندیشمندان گفت: از ابتدای خلقت، جدال بین سیاهاندیشان و سفیداندیشان وجود داشته و سیاهاندیشان امیرکبیر را بواسطه تفکراتش به شهادت رساندند. هنر توانسته این نقش و اندیشه را به درستی به تصویر بکشد. لحظه لحظه اجراهای هنرمندان اگر بر پایههای دینی و اعتقادی این نظام و کشور استوار باشد، میتواند ماندگار باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به نیاز جامعه به هنر تئاتر، ادامه داد: هنرمندان عرصه تئاتر حائز مشخصات هنرمند کامل هستند. ظرفیتهای بسیاری در کشور وجود دارد که میتواند در قالب تئاتر خیابانی به صحنه بیاید. آنچه که در یک تئاتر روی صحنه میآید، بعضا فراتر از چند هزار صفحه کتاب است.